Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Kako najbolje predstaviti sebe i svoj proizvod?

10.03.2021.

11:38

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na online edukaciju „Kako najbolje predstaviti sebe i svoj proizvod/uslugu ” koja će se održati u četvrtak, 11. ožujka 2021. s početkom u 10 sati.

Imati dobar proizvod/uslugu odavno više nije dovoljno za uspjeh. Potreban je cijeli niz alata i tehnika kako bi poduzetnici kroz prodajne i marketinške aktivnosti doprli do potencijalnih kupaca. Nakon toga slijedi prodajni proces u kojem imate veoma malo vremena na najbolji način predstaviti prije svega sebe, a zatim i svoje proizvode/usluge i privući pažnju potencijalnih kupaca, pokazati po čemu je vaš proizvod/usluga drugačiji i zašto odabrati baš vas, a ne konkurenciju.

Na edukaciji će se obraditi teme vezane za najčešće izazove u prodaji proizvoda/usluge, potrebna znanja i vještine, načine povećavanja prihoda poslovanja, zašto je prodaja važna u poduzetništvu te kako odrediti ciljnu skupinu. Također, poduzetnici kroz edukaciju imaju mogućnost kroz praktične primjere fokusirati sebe i svoje poslovanje na aktivnosti koje dovode do povećanja prihoda te otkriti koje karakteristike imaju vrsni prodavači i kako svoju prodajnu priču prilagoditi potrebama svoje ciljne skupine.

 

O predavaču:

Gordana Kadoić magistrirala je Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je gradila u poznatim domaćim i internacionalnim kompanijama u kojima je bila zadužena za razvoj prodaje, timova, managera i njihovih potencijala te iza sebe ima vrhunske rezultate. Gđa. Kadoić  je vlasnica i direktorica tvrtke Adria Corporate Education koja se bavi poslovnim edukacijama, treninzima i poslovnim savjetovanjem, a specijalizirana je za razvoj prodaje i vještina vođenja.

Održala je preko 150 edukacija, predavanja i radionica u Hrvatskoj i inozemstvu. Članica je Međunarodne udruge za mentoring I coaching (EMCC) te snažno podupire poduzetništvo.

Predviđeno trajanje edukacije je 3 sata.

Online edukacija besplatna je za sve polaznike.

 

Za sudjelovanje na online edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/gVPwX6uojNgp8S937

– maila: dcp@dcp.hr

– telefona: 020/418-401

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.