Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Kako pripremiti izvoz roba i usluga te osigurati naplatu?

11.02.2020.

11:01

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Radionicu pod nazivom "Podrška internacionalizaciji poslovanja" organizira Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatskim kreditnim osiguranjem d.d..

Namijenjena je mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji se bave ili se planiraju baviti izvozom proizvoda i usluga. Na radionici će biti predstavljene novosti koje je HBOR pripremio za izvoznike, s naglaskom na investicije privatnog sektora i pripremu izvoza, kao i novosti o izvozno-kreditnom osiguranju te osiguranju kratkoročnih potraživanja prodaje roba i usluga.

Radionica će se održati u ponedjeljak 17. veljače u 10 sati u prostorima HGK - Županijske komore Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu prijavu putem online prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik, www.hgk.hr/zupanijska-komora-dubrovnik, najkasnije do 13. veljače.

Nakon predavanja će poduzetnici koji su već ostvarili suradnju s HBOR-om i HKO-om podijeliti svoja iskustva sa sudionicima radionice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.