Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Književna večer u Lazaretima s Karmen Kmetović Prkačin

19.07.2022.

15:27

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Karmen Kmetović Prkačin

Karmen Kmetović Prkačin

Foto: - / -

U organizaciji Čitateljskog kluba u Lazaretima i Dubrovačke baštine d.o.o. večeras u 20:30 u dvorištu između treće i četvrte lađe Lazareta održat će se književna večer s psihoterapeutkinjom i spisateljicom Karmen Kmetović Prkačin povodom izlaska njezine nove knjige „Od mrvice do lavice“. Moderatorica razgovora bit će Ivana Marinović.

Karmen Kmetović Prkačin široj je publici poznata najprije kao koautorica izvanredno uspješnog „Vodiča kroz razvod braka“ za kojim je slijedio „Vodič za sretan brak“, napisanih u suradnji s pravnicom i popularnom voditeljicom Ivanom Mijić Vulinović.

Diplomirala je socijalni rad na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i magistrirala socijalnu psihijatriju i sociopatologiju na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, članica je Europskog instituta za psihoterapiju, završila je edukaciju za praktičara neurolingvističke psihoterapije, akreditirana je facilitatorica programa „Take charge of your life“ američkog Instituta „William Glasser“, organizatorica i suradnica na brojim radionicama i projektima, autorica više programa za postizanje unutarnjeg mira i harmonije, spisateljica, vlasnica savjetovališta „Ugasi mozak upali srce“, autorica YouTube kanala pod istim nazivom, tražena i čitana kolumnistica u više časopisa i portala.

U svojoj posljednjoj knjizi „ Od mrvice do lavice“ otvoreno i iskreno progovara o svom procesu transformacije, otkrivanju iscjeljenja, samopouzdanja, povjerenja u mudrost životnih iskušenja, a mnogi će čitatelji u knjizi prepoznati vlastita iskustva i dobiti poticaj i dobar savjet za ostvarivanje ispunjenog i autentičnog življenja.

Ulaz na književnu večer je slobodan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.