Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

14:06 / 24.05.2013.

Autor: Silva Capurso

Kraj Ratca prometna

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U prometnoj nesreći kraj mjesta Ratac, jedna osoba je teže, dok je njih šest lakše ozlijeđeno. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici, gdje su svi zadržani osim jednog od vozača

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri osobna i jedno teretno vozilo koja se dogodila, 23. svibnja oko 12 sati na državnoj cesti D-8 na predjelu Ratac, jedna osoba je teže, dok je njih šest lakše ozlijeđeno. Krećući se navedenom cestom u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka 54-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku i sudario se s osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak. U trenutku nesreće, udar u prepriječena vozila uspio je izbjeći 34-godišnjak koji je upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka, ali je u zadnji dio njegovog vozila udarilo teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak. Zbog toga se udareno vozilo odbilo naprijed i udarilo u spomenuto vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka. U toj prometnoj nesreći 54-godišnji vozač je teže, dok su ostala dva vozača i četiri putnika lakše ozlijeđeni. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici, gdje su svi zadržani osim jednog od vozača koji je pušten kući. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.