Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Krajnji rok prijave za majstorski ispit 14. veljače

07.02.2020.

12:39

Autor: Radio Dubrovnik

Hrvatska obrtnička komora

Hrvatska obrtnička komora

Foto: - / -

Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete za pristup polaganju majstorskog ispita, da svoje prijave mogu predati zaključno do petka 14. veljače u Obrtničku komoru Dubrovačko-neretvanske županije.

Ispit će se održati od 30. ožujka do 08. svibnja 2020. godine.

Diplomom o majstorskom zvanju dokazujete da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti. Ista je priznata i u zemljama Europske unije. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta putem natječaja Obrazovanje za obrtništvo pokriva 80% troškova od cijene polaganja majstorskog ispita.

Na ovaj natječaj se mogu prijaviti svi kandidati koji uspješno polože majstorski ispit.

Sve detaljnije informacije vezane za uvjete polaganja ispita i način prijave mogu se dobiti na stranici Komore www.du-hok.net, u komorskom uredu - Vukovarska 16, tel. 323-550, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.