Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Krak istrage: 'Pala' još dva dilera

16.03.2020.

12:31

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Nakon što je tijekom proteklog vikenda 31-godišnjak u Vidu zatečen s dvije pvc vrećice amfetamin speeda i manjom količinom marihuane, zbog čega je kazneno prijavljen, nastavkom kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da mu je navedenu drogu prodavao 30-godišnjak.

I to u najmanje 8 navrata od početka veljače do datuma uhićenja. Drogu je prodavao u količinama od 8 grama za novčani iznos od 500 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama 31-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

U drugom su slučaju u večernjim satima u subotu, 14. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Ploče prilikom obavljanja kontrole osoba i vozila na trajektnom pristaništu u Pločama, kod 37-godišnjaka pronašli dvije vrećice u kojima se nalazilo preko 70 grama marihuane. Droga je uz potvrdu oduzeta, a 37-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.