Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Kristijan Pavić ostaje na čelu ACI-a

13.02.2022.

09:33

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Kristijan Pavić ACI Marina CEO (Photo: Nel Pavletic/PIXSELL)

Kristijan Pavić ACI Marina CEO (Photo: Nel Pavletic/PIXSELL)

Foto: - / Pixsell

Na sjednici Nadzornog odbora tvrtke ACI d.d. prihvaćen je prijedlog Vlade Republike Hrvatske o imenovanju novih članova Uprave. Prema usvojenom prijedlogu, dosadašnji direktor ACI-ja, Kristijan Pavić nastavit će obnašati ovu dužnost u novom mandatu od četiri godine, u kojem će mu se pridružiti bivši ministar turizma Ivan Herak te bivši kandidat za gradonačelnika Rijeke Josip Ostrogović.

Unatoč izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa, iza ACI-ja je iznimno uspješan period u kojem se etablirao kao inovator, predvodnik razvoja nautičkog turizma i nautičkih trendova na Jadranu.

To prvenstveno potvrđuju izuzetni poslovni rezultati, ali i razni infrastrukturni projekti poput rekonstrukcije ACI marine Dubrovnik i ACI marine Korčula, izgradnje i rekonstrukcije najluksuznije hrvatske marine s prestižnih pet sidara - ACI marine Rovinj i ostvarenja koncesije za uspostavu buduće ACI marine Rijeka u Porto Barošu te brojne druge strateške investicije u izvrsnost infrastrukture i usluge.

ACI je i značajno proširio svoj portfelj usluga za što je najbolji primjer projekt ACI Sail s flotom od šest luksuznih jedrilica i jedinstvenim trening centrom u Splitu.

„U ime Uprave ACI-ja zahvaljujem Vladi Republike Hrvatske na ukazanome povjerenju i suradnji s ciljem daljnjeg jačanja konkurentnosti naše zemlje. Svi naši strateški planovi, operativni napori i ključne investicije prvenstveno su usmjerene na pozicioniranje naše zemlje kao nautičke velesile i jednog od najrelevantnijih turističkih aktera, ne samo na Mediteranu, nego i u svijetu“, poručio je Kristijan Pavić.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.