Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

LAG 5 radionice u Korčuli do petka

15.07.2020.

13:52

Autor: Radio Dubrovnik/ Niko Perić

Niko Perić

Niko Perić

Foto: - / -

Lokalna akcijska grupa LAG 5 organizira slijedeća tri dana, od srijede do petka, na Trgu Sv. Justine u Korčuli jednodnevne radionice pod nazivom "Izrada Web stranica" i "Oglašavanje u turizmu", u sklopu ERASMUS+ KA2 projekta "Rural 3.0 - Društveno korisno učenje u službi razvoja ruralnih zajednica".

Organiziraju se u suradnji s apsolventima s Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti
Filozofskog fakulteta u Zagrebu, s ciljem implementiranja inovativne nastavne metode putem koje studenti svoje znanje i vještine stečene kroz studij, primjenjuju za rješavaje potreba u zajednici. Radionice će se bazirati na individualnom pristupu i radu na konkretnom primjeru prema potrebama polaznika.

Radionica "Izrada web stranica" obrađivat će sljedeće teme: osnovne komponente izrade web stranice (domena, hosting), usporedba Wix-a i Wordpress-a, što je sve potrebno da bi nastala web stranica, održavanje stranice, konkretan primjer izrade web stranice u Wix-u.

Na radionici "Oglašavanje u turizmu" polaznici će usvojiti alate oglašavanja na internetu: Facebook, Google My Business, Instagram, Booking i Airbnb, te kako izraditi vlastiti promotivni profil.

Polaznici trebaju donijeti osobno prijenosno računalo te pripremiti sadržaj koji žele da bude na web stranici ili promotivnom profilu (tekst, fotografije, podatke, i sl.).

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.