Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Letovi za Zagreb do Splita - dalje autobusom

20.11.2013.

12:08

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Putnici će autobusima putovati do Splita, a nakon toga zrakoplovom od Splita do Dubrovnika. Jedan let je otkazan - neće letjeti avion na liniji 385 iz Dubrovnika za Zagreb koji je bio predviđen za 20 sati

Zbog štrajka djelatnika Zračne luke Zagreb koji bi se trebao odvijati u četvrtak i petak - 21. i 22. studenog brojni letovi za Zagreb su otkazani.
Od letova iz Dubrovnika za Zagreb trebao bi poletjeti avion u četvrtak 20. studenog u 6 sati i 40 minuta. To je jedini let koji je planiran prema redovitom letu letenja iz Dubrovnika s obzirom da štrajk počinje u 10 sati. Let 669 iz Dubrovnika za Zagreb umjesto u Zagreb sletjet će u Split, a za putnike će odatle promet biti organiziran autobusima.
Neće redovito letjeti ni avion na letovima 668, 384 i 664 iz Zagreba za Dubrovnik.
Putnici će autobusima putovati do Splita, a nakon toga zrakoplovom od Splita do Dubrovnika. Jedan let je otkazan - neće letjeti avion na liniji 385 iz Dubrovnika za Zagreb koji je bio predviđen za 20 sati. Još uvijek nema informacija o izmjenama letova za petak 22. studenog.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.