Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Libertas Dubrovnik ažurirao svoju mobilnu aplikaciju

17.03.2023.

20:06

Autor: Radio Dubrovnik

Autobus Libertasa Dubrovnik

Autobus Libertasa Dubrovnik

Foto: Grad Dubrovnik / -

Libertas Dubrovnik objavio je revitaliziranu i ažuriranu mobilnu aplikaciju koja korisnicima usluga u realnom vremenu omogućuje sve informacije o autobusnim linijama, koje su mu sljedeće stanice, ali i kada točno autobus stiže do odabrane lokacije.

Predmetna aplikacija, Libertas app, ima za cilj osigurati dostupnost što većeg broja informacija svim korisnicima usluga prijevoza kao i zainteresiranoj javnosti.

Aplikacija se može preuzeti u Google trgovini te je prilagođena svim pametnim telefonima koji rade na Android sustavu. Aplikaciju je moguće preuzeti ovdje.

Aplikacija je financirana iz projekta SMILE, Interreg Adrion, kroz suradnju s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Libertasa kao partnerom.

Projekt SMILE- FirSt and last Mile Inter-modal mobiLity in congested urban arEas of Adrion Region obuhvaćao je suradnju 12 partnera u sedam država Jadransko – jonskog područja te uključivao gradove i regije koji su pod utjecajem intenzivnog gradskog prometa.

Kako bi prikupili što više povratnih informacija te aplikaciju dodatno prilagodili potrebama korisnika i unaprijedili njene značajke, povratne informacije moguće je dostaviti na e mail: libertas@libertasdubrovnik.com.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.