Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Libertas od ponedjeljka dopunja vozni red

10.05.2020.

10:59

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Od ponedjeljka 11. svibnja Libertas Dubrovnik nastavlja proces dopune postojećeg voznog reda. Kako bi izašli u susret gospodarskim subjektima koji su aktivni, ali i onima koji s ponedjeljkom počinju s radom, došlo je do izmjena unutar jutarnjih polazaka na gradskim linijama

Tako je uvedena i dodatna linija koja povezuje Mokošicu i Opću bolnicu u 6:15 sati.

Također, zbog radnog vremena aktivnih gospodarskih subjekata, ali i onih koji s radom počinju od ponedjeljka 11. svibnja, posljednji polasci noćne linije i linije broj 9 su pomaknuti sa 22:00 na 22:15 (PILE-VOJNOVIĆ-POŠTA LAPAD-GRAWE-MOKOŠICA), dok je posljednji polazak linije broj 9 s Opće bolnice u 18:55 pomaknut na 19:30. Ova linija prometuje do Mokošice.

Linije koje su do sada prometovale do Čajkovića, od sada prometuju dalje, zbog izmjena u načinu i modelu dezinficiranja samih vozila.

"I dalje su na snazi sve mjere, preporuke i odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH. Sve korisnike usluga Libertasa molimo za pridržavanje svih mjera unutar vozila, upotrebu zaštitnih sredstava (maske, rukavice), dezinfekcije ruku na ulazu u autobus te držanje socijalne distance", ističu iz Libertasa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.