Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Libertas vraća liniju na Šipanu, otvaraju se i šalteri na kolodvoru

14.05.2020.

09:22

Autor: Radio Dubrovnik

Libertas Dubrovnik

Libertas Dubrovnik

Foto: - / -

U sklopu trećeg vala popuštanja mjera, od danas s radom počinje Libertasova linija broj 20, Šipanska luka-Suđurađ. Polasci na ovoj liniji prilagođeni su ticanjima Postire koja povezuje Elafite i Dubrovnik.

Također danas Autobusni kolodvor Dubrovnik počinje s radom i to u vremenu od 8 do 15 sati. Radno vrijeme kolodvora određeno je za četiri dana, uključujući i nedjelju. 

Prvi polazak iz Dubrovnika na nekoj međugradskoj liniji je linija Dubrovnik-Zagreb, koja kreće u 22 sata. Prijevoznik koji prometuje na ovoj liniji je Samoborček.

Ostale aktivne linije koje polaze s kolodvora su linije Dubrovnik - Zračna luka Dubrovnik, koja trenutno broji dva polaska, u 8:20 te u 20 sati.

Linija Dubrovnik-Metković prometuje u četvrtak i petak, čiji je polazak u 12:45.

I dalje su na snazi sve preporuke Nacionalnog stožera, Zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH kojim je regulirano kretanje, držanje mjera socijalne distance, mjere zaštite i korištenja zaštitnih sredstava i Preporuke u obavljanju prijevoza na međugradskim linijama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.