Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Mali trikovi Facebook oglašavanja" u Poduzetničkom inkubatoru Ploče

27.05.2020.

12:29

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo d.o.o. poziva na besplatnu prezentaciju "Mali trikovi Facebook oglašavanja" koja će se održati 28. svibnja 2020. u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče na adresi Crna rika 7A u Pločama.

Mislav Gluščević, osnivač digitalne agencije Monchu Digital i jedan od samo tri certificirana Messenger Marketing Experta na području jugoistočne Europe polaznicima će prezentirati kako mogu ostvariti brze pomake u prodajnim rezultatima korištenjem plaćenih oglasnih kampanja na Facebooku.

Naglasak prezentacije biti će na pravilnom razumijevanju Facebook oglasne platforme i načinima na koje se može iskoristiti za brze i rapidne poslovne rezultate. Pokrit će se teme marketinškog lijevka, pravilnog odabira vrste kampanja i oglasa te upravljanja oglasnim budžetom na ekonomičan način.

Uz primjere iz prakse, drugi dio radionice pokrit će primjenu Messenger chatbota, Facebookovog najnovijeg prodajnog kanala koji je u svijetu zbog svoje praktičnosti sve popularniji.

Naime, Messenger chatbotovi se u svijetu vrlo intenzivno koriste u hotelskim lancima, restoranima, privatnim apartmanima i drugim srodnim industrijama, gdje vrlo uspješno prikupljaju potencijalne klijente u internu bazu, serviraju im pravodobne informacije, pružaju uvide u ponudu i automatizirano ih šalju gostima, povećavajući zadovoljstvo kupaca i broj kvalitetnih recenzija.

Na taj način omogućavaju ogromne uštede te povećavaju učinkovitost u gotovo svim segmentima poslovanja.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na mob: 099/212-9765 ili e-mail: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do srijede, 27. svibnja 2020.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.