Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

08:18 / 07.11.2013.

Autor: Silva Capurso

Medicinska informatika 2013.

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radionica u petak bit će tematski vezana uz sestrinski elektronički zapis. 11. po redu Simpozij organizira Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku u suradnji s Općom bolnicom Dubrovnik i Sveučilištem u Dubrovniku

U Dubrovniku danas počinje simpozij "Medicinska informatika 2013" koji traje do 9. studenoga u Općoj bolnici u Dubrovniku. Simpozij će biti otvoren poslijepodne u 17 sati. Radionica u petak bit će tematski vezana uz sestrinski elektronički zapis. 11. po redu Simpozij organizira Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku u suradnji s Općom bolnicom Dubrovnik i Sveučilištem u Dubrovniku.
Pokrovitelji su Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta te Grad Dubrovnik. Uz predsjednika Organizacijskog odbora skupa doktora Ðorđa Milića uvodno će govoriti gradonačelnik Dubrovnika doktor Andro Vlahušić, sanacijski upravitelj Opće bolnice u Dubrovniku doktor Jerko Ferri Certić, kao i predsjednik Europske federacije medicinske informatike Patrick Weber te predsjednica hrvatske federacije Vesna Ilakovac.
Suorganizatori te radionice su Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku, Radna grupa za sestrinstvo Europske federacije za medicinsku informatiku te visoka učilišta na kojima su organizirani preddiplomski i diplomski stručni studiji sestrinstva: Sveučilište u Dubrovniku, Zdravstveno veleučilište Zagreb, Medicinski fakultet Osijek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.