Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Među najsigurnijim gradovima na svijetu

27.01.2015.

12:04

Autor: Marijana Puhjera

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dubrovnik uvršten među deset najsigurnijih gradova na svijetu, po zapljeni heroina prvi u a po otkrivenosti kaznenih djela drugi u Republici Hrvatskoj

U Policijskoj upravi Dubrovačko –neretvanskoj danas je održana godišnja konferencija za novinare. Načelnik Tonči Radibratović istaknuo je kako je Dubrovnik uvršten među deset najsigurnijih gradova na svijetu, po zapljeni heroina prvi u a po otkrivenosti kaznenih djela drugi u Republici Hrvatskoj. Od najznačajnijih kriminalističkih istraživanja Radibratović je izdvojio akcije Gladius, Hrid i Family  a među najznačajnija ostvarena osiguranja uvrstio je susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku i sastanak lidera Brdo –Brijuni procesa posjet njemačke kancelarke Angele Merkel. Što se tiče prometa u Policijskoj upravi Dubrovačko –neretvanskoj evidentiran je najmanji broj poginulih u posljednjih dvadeset godina, uz 15 177 prekoračenja brzine i 39 693 prekršaja za što su dobili Zlatnu plaketu.   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.