Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Međunarodni kongres o ruralnom turizmu održat će se u Cavtatu i Dubrovniku

23.11.2021.

10:36

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima primio je u palači Ranjina predstavnike Organizacijskog odbora 5. Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu mr. sc. Dijanu Katicu, predsjednicu Kluba članova Selo i prof. dr. sc. Iva Grgića s Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Tom je prigodom predstavljen program kongresa koji će se organizirati u Cavtatu i Dubrovniku krajem travnja 2022. godine.

Kongres je prigoda za prezentacije znanstvenih i stručnih radova, okrugle stolove, panel rasprave, radionice i brojna druga događanja koja će, kako se očekuje, okupiti znanstvenike iz Hrvatske i drugih europskih zemalja koji su fokusirani na ruralni turizam i ruralni razvoj, ali i predstavnike turističkog sektora i poduzetnike u ruralnom turizmu.

Župan Nikola Dobroslavić izrazio je zadovoljstvo što će upravo Dubrovačko-neretvanska županija biti domaćinom tog kongresa i najavio podršku u njegovoj organizaciji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.