Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Mirisi Božića u Konavlima

27.12.2013.

15:22

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

To je događanje jedinstvena prilika svim posjetiteljima da uživaju u bogatoj ponudi ruralnog turizma Konavala i konavoskoj baštini, raznovrsnim tradicijskim jelima i vinima

Danima otvorenih vrata konavoskih agroturizama nastavlja se manifestacije Mirisi Božića u Konavlima 2013., gdje danas i sutra posjetitelji mogu uživati u gastronomskoj ponudi i drugim sadržajima konavoskih agroturizama po promotivnim cijenama. U danima otvorenih vrata sudjeluju četiri konobe, četiri kušaonice vina i likera, kušaonica ulja OPG Glavinja i tri baštinska lokaliteta Sokol Grad, Zavičajni muzej Konavala i Konavoska kuća - Etnozbirka Bokarica. Posebnost ovogodišnjih Dana otvorenih vrata konavoskih agroturizama je „program plus" na većini domaćinstava, koji uključuje živu muziku od 18 do 21 sati. To je događanje jedinstvena prilika svim posjetiteljima da uživaju u bogatoj ponudi ruralnog turizma Konavala i konavoskoj baštini, raznovrsnim tradicijskim jelima i vinima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.