Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Mladen Đeldum novi direktor orebićke Turističke zajednice

20.04.2022.

10:36

Autor: HRT - Radio Dubrovnik/ Joško Jelavić

Orebić

Orebić

Foto: HRT - Radio Dubrovnik / -

Orebićanin Mladen Đeldum, dugogodišnji uspješni turistički radnik i hotelijer, izabran je za direktora TZ općine Orebić a na tu dužnost stupit će 1. svibnja ove godine.

Odluka o njegovom izboru donesena je na 14. sjednici turističkog vijeća, a nakon provedenog javnog natječaja na koji se javilo četvero kandidata.

Mladen Đeldum na dužnost direktora TZ dolazi s mjesta savjetnika uprave HTP Korčula i direktora Hotela Korčula u Korčuli, sada u sastavu tvrtke Aminess hoteli i kampovi. Još ranije bio je direktor hotela Rathaneum i predjedsnik uprave HTP Orebić, sada također u sustavu tvrtke Aminess hoteli i kampovi.

Mladen Đeldum dobro poznaje ustroj i rad TZ jer je godinama u njoj aktivan kao član skupštine i u više je mandata predstavljao TZ općine Orebić u skupštini županijske turističke zajednice i u tekućem mandatu u skupštini HTZ-a. Njegovim izborom konačno je riješen višegodišnji problem vodstva u najvećoj pelješkoj turističkoj zajednici koja službeno od 2019. godine nije imala osobu na toj dužnosti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.