Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

MSC Cruises produžio mirovanje flote do 29. svibnja

31.03.2020.

09:22

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

MSC Cruises je odlučio dodatno produžiti obustavu svih krstarenja diljem flote do 29. svibnja, s obzirom na nastavak izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19 s kojima je suočen čitav svijet.

Kompanija je prethodno najavila privremenu obustavu svih brodova do 30. travnja.

Vlade diljem svijeta su dodatno pojačale mjere očuvanja javnog zdravlja i sigurnosti kako bi zaštitile lokalno stanovništvo i spriječile dodatno širenje virusa, a odluka MSC Cruisesa o produženju obustave usmjerena je na osiguranje dodatne podrške učinkovitosti takvih napora.

MSC Cruises je u stalnoj komunikaciji sa svim gostima i njihovim putničkim agentima čije su rezervacije pogođene ovom odlukom te upućuje iskrenu ispriku zbog prouzrokovanih neugodnosti. Današnjom najavom kompanija nastoji pružiti putničkim agentima i gostima s rezervacijom na pogođenim krstarenjima što je moguće više vremena za promjenu rezervacije na drugi datum.

MSC Cruises će gostima pogođenim ovom izvanrednom mjerom ponuditi mogućnost prebacivanja cjelokupnog uplaćenog iznosa za otkazano krstarenje na buduće krstarenje po izboru s polaskom do kraja 2021. godine uz dodatni velikodušni kredit za potrošnju na brodu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.