Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

MSC Cruises produžio obustavu plovidbe do 31. srpnja

09.06.2020.

12:26

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Budući da se svijet i dalje suočava s izazovima pandemije, a ograničenja putovanja su i dalje prisutna u mnogim regijama, MSC Cruises je donio odluku o dodatnom produženju privremene obustave krstarenja do 31. srpnja 2020. godine.

Gosti kojima su krstarenja otkazana zbog ove odluke će imati mogućnost prebaciti čitav uplaćen iznos za otkazano krstarenje na novo po izboru – birajući između bilo kojeg broda i bilo kojeg itinerera – do kraja 2021. godine. Gosti će ovaj vaučer moći iskoristiti od 21. lipnja kako bi krstarenje prebaciti na datum koji im najviše odgovara.

Dodatno, svi gosti koji trenutno imaju rezervirano krstarenje između 1. kolovoza i 31. listopada 2020. mogu iskoristiti pogodnosti „Fleksibilnog programa krstarenja“ koji omogućuje promjenu krstarenja na drugi datum do 31. prosinca 2021. i to do 48 sati pred polazak originalnog krstarenja (96 sati za Fly&Cruise).

Kompanija je potvrdila ljetni program za 2021. s početkom u ožujku, a koji će uključivati dva nova broda koji su trenutno u izgradnji kao i niz novih ili obogaćenih itinerera i luka.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, izjavio je: „Iako smo donijeli tešku odluku o produženju obustave plovidbe svih naših brodova važno je gledati unaprijed jer znamo da naši putnici sanjaju o putovanju i žele planirati svoj odmor u sljedećoj godini. Upravo smo zato potvrdili naš ljetni program za 2021. godinu kako bi svi naši gosti, oni kojima su rezervirana krstarenja do 31. srpnja otkazana i oni s rezerviranim krstarenjima do 31. listopada koji bi željeli iskoristiti pogodnosti našeg „Fleksibilnog programa krstarenja“, mogli izvršiti rezervaciju s punim povjerenjem.“

Gosp. Onorato dodaje: „Gledajući u bližu budućnost, naši brodovi će zaploviti kada bude pravo vrijeme za to, u fazama i po regijama, slijedeći upute relevantnih nacionalnih i međunarodnih zdravstvenih i drugih regulatornih tijela te uz podršku novog operativnog protokola koji će biti posebno usredotočen na zdravlje i sigurnost, a koji ćemo uskoro najaviti. Tako će se svi naši brodovi postepeno vratiti na more do početka sezone ljeto 2021.“

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.