Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

MSC Cruises produžuje obustavu svih operacija flote do 10. srpnja

03.05.2020.

09:24

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

MSC Cruises je odlučio produljiti obustavu svih krstarenja do 10. srpnja 2020. godine, objavila je Uprava te kompanije za krstarenja. Prethodno je bila najavljena obustava programa krstarenja do 29. svibnja 2020. godine.

MSC Cruises će gostima pogođenim ovom odlukom ponuditi vaučer za buduće krstarenje koji omogućuje prijenos punog uplaćenog iznosa za otkazano krstarenje na buduće krstarenje po izboru, na bilo kojem brodu i za bilo koji itinerer do kraja 2021. godine. Dodatno, gosti će dobiti i kredit za potrošnju na brodu u iznosu od 100 do 400 eura za kabinu, ovisno o dužini originalnog krstarenja.

Kompanija je također odlučila da će sve rezervacije MSC krstarenja od 11. srpnja do 30. rujna 2020. biti uključene u njezin "Program fleksibilnog krstarenja".

Program fleksibilnog krstarenja MSC Cruisesa omogućuje gostima koji već imaju rezervirano MSC krstarenje, direktno ili preko putničke agencije, promjenu datuma polaska na buduće krstarenje do 31. prosinca 2021.

Gosti i njihovi putni agenti će ovu promjenu rezervacije moći napraviti bez ikakvih naknada, na bilo koji itinerer i na bilo koji brod flote MSC Cruisesa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.