Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

MSC Cruises u program za ljeto 2022. uvrstio i Dubrovnik

12.01.2021.

12:23

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

MSC Cruises otkrio je detalje programa svojih krstarenja za sezonu ljeto 2022., koja će trajati od travnja do studenoga, a aktivirat će se devetnaest brodova. Od toga će pet bodova krstariti istočnim Mediteranom, dok će u Dubrovnik pristajati MSC Musica, MSC Lirica i MSC Opera.

MSC Musica će nuditi krstarenja iz Venecije polazeći subotom do Barija, Santorinija, Khanije, Krfa i Dubrovnika. MSC Lirica će iz Venecije krstariti do Splita, Santorinija i Mikonosa, Dubrovnika, Ancone. MSC Opera će imati Trst za matičnu luku, a subotom će isplovljavati prema Bariju, Krfu, Kotoru, Dubrovniku i Splitu.

Od drugih područja, na zapadnom Mediteranu bit će angažirano pet brodova, u sjevernoj Europi pet, a na Karibima i u Aziji po dva. Za jesen 2022. najavljena su posebna duga krstarenja iz Genove na rutama od Mediterana do Atlantskog oceana, od Kanarskog otočja do Madeire i Casablance, potom do Grčke i Turske te na koncu od Rima preko Limassola do Svete Zemlje, uz posjet Kreti i Olimpiji na povratku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.