Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na 22. sjednici Gradskog vijeća izvješća gradskih poduzeća

24.05.2019.

17:17

Autor: Radio Dubrovnik

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

Gradsko vijeće Grada Dubrovnika svoju će 22. sjednicu održati u petak 31. svibnja u 11 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, a pred vijećnicima će se naći dnevni red s 23 točke, od čega cijeli niz prijedloga za prihvaćanje godišnjih izvješća o poslovanju gradskih poduzeća u 2018. godini.

Riječ je o Boninovu, Čistoći, Domoupravi, Dubrovačkoj baštini, Duri, Groblju Dubac, Hotelu Gruž, Libertasu, Luci Dubrovnik, Sanitatu, UTD Ragusi, Vodovodu, Vrtlaru, Dječjim vrtićima Dubrovnik i Športskim objektima, kao i Agenciji za društveno poticanu stanogradnju.

Naravno, neizostavna su i vijećnička pitanja, a donijet će se i odluka o zaštiti izvorišta Ombla. Vijećnici će odlučivati i o izvansudskoj nagodbi s Grand Hotelom Imperial, kao i o suglasnosti Rezervatu Lokrum na sklapanje Ugovora o kupoprodaji nekretnine poslovne zgrade "Ex Lučke kapetanije", kao i njene sanacije i adaptacije.

Vijećnicima će za vršiteljicu dužnosti ravnateljice Dječjih vrtića Dubrovnik biti predložena dosadašnja ravnateljica Boja Milan Mustać.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.