Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na besplatnom webinaru naučite izraditi internetsku stranicu u WordPressu

13.05.2020.

11:46

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatni webinar na temu "Uvod u izradu web stranica – WordPress" u četvrtak 14. svibnja u 10 sati. Predavanje će održati iskusni kreativac Luka Rašica.

Webinar će obuhvatiti razne teme, od definiranja CMS sustava, do koraka koji prethode izradi WordPress stranice. Osim navedenog, na webinaru će se prikazati kako izgleda proces izrade web stranice u WordPress CMS-u te prednosti i mane sustava.

Gotovo 30 posto svih web stranica izrađeno je u WordPressu. Online poslovanje i personalizirana web stranica neki su od glavnih čimbenika uspjeha poslovanja svake tvrtke. Brza, profesionalna i učinkovita izrada web stranica korištenjem WordPress-a jamči samostalnost u kasnijem uređivanju web stranica što je izuzetno važno za male i srednje poslovne subjekte.

Naglasak je na tome da niste ovisni o programeru koji je izradio web stranice jer je pristup WordPressu jednostavan, a gotovo sve potrebe za uređivanjem sadržaja na web stranici možete odraditi samostalno.

Iskoristite iskustvo i znanje koje će biti dostupno na webinaru kako bi i Vaše stranice bile u koraku s vremenom – informativne i dizajnerski prihvatljive sa svih uređaja kojima danas korisnici pristupaju Internetu.

Za sudjelovanje na webinaru prijavite se putem:

– poveznice https://forms.gle/jL5KmtWhAW5GsRzV8

– maila dcp@dcp.hr,

– ili telefona 020/418-401.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.