Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na dan koncerta "Trag u beskraju" u Veloj Luci regulacija prometa

28.07.2019.

13:49

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Vela Luka

Općina Vela Luka

Foto: - / -

Veloluško prometno redarstvo izvijestilo je kako će u ponedjeljak 29. srpnja zbog organizacije koncerta - Sjećanje na Olivera Dragojevića "Trag u beskraju" - biti na snazi privremena regulacija prometa.

U ponedjeljak od 15 sati bit će zabranjeno parkiranje na dijelu parkirališta Žardin (10 parking mjesta ispred kulturnog centra te parkirališna mjesta od trgovine Piccolo do križanja kraj spomenika ) i u Ulici 28 (od Brkanovog križa do skala od pijace).

Istog dana od 18 sati na snazi će biti posebni režim regulacije prometa.

- Za sav promet biti će zatvoren promet od trgovine Piccolo –kulturni centar- spomenik

- Ulaz u Velu Luku iz smjera Korčule će biti zatvoren za promet te će se u Velu Luku ulaziti obilazno oko trajektnog pristaništa

Preporučena ruta dolaska vozilom i parkiranja za vrijeme koncerta je sljedeća:

Za vozače koji dolaze iz smjera Korčule preporučena ruta dolaska je obilaznicom do sportske dvorane na Močnom lazu gdje je osiguran velik osvijetljeni parkirališni prostor i dalje pješke do samog centra.

Za vozače iz Vele Luke preporuča se NE korištenje vozila za dolazak na koncert, za one koji se odluče na dolazak vozilom biti će osiguran parkirališni prostor na parkiralištu specijalne bolnice Kalos i ispred stare ambulante.

Mole se vozači da poštuju privremenu regulaciju prometa i da u što manjoj mjeri koriste svoja vozila da bi se dostojno i mirno sjetili našeg Olivera.

U slučaju eventualnih organiziranih grupa autobusima za dolazak na koncert potrebno se najaviti redaru (mob:099 815 3793,prometni.redar@velaluka.hr) radi izbjegavanja nepotrebnih prometnih čepova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.