Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na GV imenovani članovi Upravnih vijeća

01.12.2013.

14:32

Autor: Hrvoje Španić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća imenovani su i novi Članovi Upravnih vijeća ustanova u kulturi, kao i Javne ustanove Športski objekti

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća imenovani su i novi Članovi Upravnih vijeća ustanova u kulturi. Tako su u Upravno vijeće Kinematografa Dubrovnik imenovani Tihomir Matić i Gordana Jablanov, Folklornog ansambla Linđo Pero Miljković i Nikša Bukvić, Dubrovačkih ljetnih igara Damir Čokljat i Silvija Petrović Saltarić, dok su u članovi Upravnog vijeća Dubrovačkog simfonijskog orkestra i dalje ostali Đelo Jusić i Ivona Labaš.
U Upravno vijeće Javne ustanove Športski obijekti imenovani su Antonio Levanat , Ivo Dragić , Mario Puhijera i Stanko Manenica, Dječijih vrtića -Matija Čale Mratović, Paulina Bačić i Pavo Jančić, a u Upravno vijeće Rezervata Lokrum Baldo Marunčić, Matko Munitić, Katica Falkoni Pedrini i Davor Jančić. Prijedlog Odbora za imenovnja da se aktualni ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić imenuje ravnateljem Dubrovačkih knjižnica nije dobio potreban broj glasova pa je odlučeno da se rapiše novi natječaj.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.