Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na "Konavoskoj biciklijadi" prikupljeno 3 370 kuna za potrebite

22.06.2020.

13:03

Autor: Radio Dubrovnik

Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle

Foto: - / -

Velik broj sudionika, od najmlađih do onih starijih, okupio se u nedjelju na rekreativnoj "Konavoskoj biciklijadi". Pod organiziranom pratnjom članova BK Konavle bicikliralo se 8 kilometara, od Izletišta mlin u Ljutoj do samostana sv. Vlaha i Arheološke zbirke u Pridvorju, gdje je bila prva pauza.

Naročito veseli da je većina produžila i odvozila dužu rutu od 20-ak kilometara sve do Vučijeg ždrijela.

Pri povratku u Ljutu uslijedila je originalna okrepa, zabava i igre za najmlađe koji su se trebali iskazati u sporoj vožnji i održavanju ravnoteže na bicikli.

Cijeli događaj bio je humanitarnog karaktera te su se prikupljale donacije za novoosnovanu zakladu „Otac Ivan Fiorović”, namijenjenu pomoći potrebitim Konavljanima. Ovom prilikom prikupljeno je 3.370 kuna koje će biti uplaćene na račun Zaklade.

Organizatori, Biciklistički klub Konavle i Agroturizam Konavle zahvaljuju se svim sudionicima na velikom odazivu i sigurnoj vožnji tijekom održane biciklijade te u budućnosti najavljuju još ovakvih i sličnih događaja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.