Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na Mljetu predavanje "Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta"

06.10.2021.

09:53

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatno interaktivno predavanje na temu „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“ u petak, 8. listopada u 10 sati u Domu kulture „Zabriježje“ u Babinom Polju na Mljetu.

Na predavanju će se predstaviti praktična iskustva i savjeti o unapređenju prodaje te upravljanju prihodima u tržišnom segmentu prodaje tura, izleta i aktivnosti, s naglaskom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom.

Edukacija će obuhvatiti paletu tema koje su fokusirane na mogućnosti najboljeg načina prezentiranja na tržištu, širenja postojeće prodajne mreže, unapređenja prodaje i olakšanje poslovanja kroz praćenje suvremenih trendova, do korištenja naprednih tehnologija.

Predavanje će održati Toni Njirić, vlasnik obrta EZ booker sa zavidnim (preko 12 godina) iskustvom u turizmu usko specijaliziranim za online booking. Njirić je i stalni predavač na sveučilištu RIT Croatia u Dubrovniku, a predaje predmete na temu IT/Web and Mobile Computing-a. 

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– poveznice

– maila: dcp@dcp.hr

– mob: 099/261-8966 ili telefona: 020/418-401

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.