Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na Pelješcu izobrazba Ministarstva poljoprivrede o seoskom turizmu

21.03.2022.

07:01

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Poljoprivredni proizvodi Dubrovačko-neretvanske županije

Poljoprivredni proizvodi Dubrovačko-neretvanske županije

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, u okviru Mjere 1 “Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja” na poluotoku Pelješcu će se od 28. do 30. ožujka održati trodnevna radionice za poljoprivrednike na temu „Seoski turizam“.

Izobrazba je namijenjena svim zainteresiranim poljoprivrednicima, koji su upisani u Upisnik poljoprivrednika kao nositelji ili članovi, bilo da se već nekim vidom seoskog turizma ili to tek planiraju.

Programom su obuhvaćeni svi aspekti bavljenja seoskim turizmom, a predavanja će se održavati u Domu vinarske tradicije (PZ Putniković) u Putnikovićima. Treći dan je predviđen za terensku nastavu i vježbe u Agroturizmu Antunović u Kuni Pelješkoj.

Sudionicima izobrazbe koji završe program osposobljavanja izdaje se potvrda o završenom programu osposobljavanja, koja kasnije služi za upis dopunskih djelatnosti seoskog turizma na OPG-u , a pohađanje tečaja za polaznike je besplatno.

Prijave zainteresiranih na:

e-poštu: frano.mihlinic@mps.hr

ili mobitel: 091/488-2943

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.