Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na Pelješcu održana radionica "Događanja inspirirana kulturom i tradicijom"

07.11.2021.

14:14

Autor: Radio Dubrovnik/ Joško Jelavić

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U nastavku aktivnosti na provedbi zajedničkog projekta "Razvoj proizvoda Pelješca do 2023. godine", a u sklopu priprema svih sudionika u turističkom prometu na Pelješcu za iduću sezonu održana je treća radionica na temu „Događanja inspirirana kulturom i tradicijom“.

U panel raspravi, koja je ponovno održana online, o dosadašnjim iskustvima u organizaciji kulturno-zabavnih događanja i svim aktivnostima s tim u svezi pelješkim turističkim radnicima govorili su direktorica ureda Turističke zajednice Grada Raba Ivana Matušan na primjeru tradicionalne feste „Rapske fijere“ na tom otoku, dok je direktor ureda Turističke zajednice grada Maloga Lošinja Dalibor Cvitković govorio o također tradicionalnom festivalu „Lošinjskim jedrima oko svijeta“.

Projekt "razvoj Pelješca do 2023. godine provode pelješke općinske turističke zajednice u suradnji sa savjetodavnom tvrtkom iz Maloga Lošinja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.