Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Na Plesu 'dolijala' kradljivica koja je iz stana ukrala kuvertu s novcem

23.09.2019.

19:41

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Nakon što je Policijskoj postaji Dubrovnik krajem srpnja ove godine 56-godišnjakinja prijavila krađu iz stana na području Dubrovnika, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su navedenu krađu počinile dvije ženske osobe.

One su otvorile nezaključane grilje na jednoj od soba spomenutog stana, nakon čega su ušle u sobu odakle su otuđile kuvertu u kojoj se nalazio novac u raznim valutama, oštetivši vlasnicu za ukupan novčani iznos od 11 tisuća kuna.

Policija je utvrdila identitet obje ženske osobe, te je za njima raspisana potraga obzirom da nisu s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Temeljem raspisane potrage jedna od njih uhićena je u subotu, 21. rujna od strane djelatnika PAP Pleso nakon čega je prepraćena u dubrovačku policiju te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.