Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Najavljen Sajam poslova 2013

28.10.2013.

11:52

Autor: Nila Miličić Vukosavić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sajam poslova u Dubrovačko -neretvanskoj županiji održat će se po šesti put u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Dubrovnik , u srijedu,30. listopada na Sveučilištu Dubrovnik - najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u povodu početka Sajma.

 Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenima, maturantima i studentima, te zaposlenim osobama koje žele raditi kod drugog poslodavca, uz prvenstveni cilj povećanja zaposlenosti u županiji. Novost na ovogodišnjem Sajmu je ravnomjerna zastupljenost svih poslodavaca, ne samo iz turizma, već i iz drugih sektora, istaknuo je predstojnik Područnog ureda Dubrovnik Dasen Jasprica. U sklopu programa Sajma bit će održana radionica za nezaposlene "Priprema za samozapošljavanje", te okrugli stol "Samozapošljavanje kao rješenje nezaposlenosti". Jasprica je najavio kako će u srijedu, u dogovoru s Javnim poduzećem Libertas, svim nezaposlenima koji žele posjetiti sajam, biti omogućen besplatan prijevoz autobusnim linijama 6 i 7, uz predočenje evidencijskog kartona Zavoda, i to u vremenu od 10 do 15 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.