Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Najgledanija ukrajinska TV "1+1" snima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

10.07.2021.

13:31

Autor: Radio Dubrovnik

HTZ

HTZ

Foto: - / -

Hrvatska turistička zajednica je, uz podršku TZ Dubrovačko-neretvanske županije, organizirala studijsko putovanje za vodeći nacionalni ukrajinski TV kanal 1+1 čija će ekipa boraviti na području Dubrovačko-neretvanske županije do 16. srpnja kako bi snimili posebne reportaže posvećene Hrvatskoj.

Snimljeni materijal će se emitirati tijekom kolovoza u sklopu live showa Breakfast with 1 + 1, vodeće jutarnje emisije u Ukrajini koju prati oko 10 milijuna ljudi mjesečno, a sve će biti dostupno i putem web stranice 1plus1.ua, kao i na društvenim mrežama YouTube, Facebook i Instagram.

Tijekom boravka u Hrvatskoj, odnosno Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ova će TV ekipa obići Dubrovnik (10. srpnja), Cavtat, Čilipe i Konavle (11. srpnja), Slano i Arboretum Trsteno (12. srpnja), Mljet (13. srpnja), Ston i Orebić (14. srpnja) te Korčulu (15. srpnja).

Dodajmo kako je Breakfast with 1+1 osvojio nagradu za najbolji jutarnji program u Ukrajini, emisija se emitira svakog dana u trosatnom jutarnjem terminu, a dio emisije posvećen je i predstavljanju tradicije, kulture, atrakcija, gastronomije i lokalnog stanovništva.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.