Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Nakon MSC Grandiose, i MSC Magnifica zaobilazi Dubrovnik

17.09.2020.

15:02

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

MSC Cruises najavio je proteklog tjedna da će njegov drugi brod koji će ponovno započeti s plovidbom, MSC Magnifica, imati još bogatiji i duži itinerer po povratku na more 19. listopada s nizom od sedam krstarenja.

Istovremeno, kompanija je produžila trenutni program broda MSC Grandiosa do kraja godine. uključujući i božićno krstarenje s polaskom 20. prosinca iz Genove (Italija). MSC Grandiosa nudi sedmonoćna krstarenja s ukrcajem u talijanskim lukama Genova, Civitavecchia, Napulj i Palermo uz pristajanje u Valletti (Malta).

Novi itinerer broda MSC Magnifica uključivat će zapadni i istočni Mediteran: brod će iz matične luke Genove posjećivati Livorno (za posjet Firenci i Pisi), Messinu na Siciliji, Vallettu na Malti, Pirej (za posjet Ateni) i Katalolon (za posjet Olimpiji) u Grčkoj te Civitavecchiju (za posjet Rimu) prije povratka u Genovu.

Ovaj 10-noćni itinerer je osmišljen za goste koji preferiraju duža putovanja s više destinacija koje mogu posjetiti uz više vremena provedenog na moru – zahvaljujući popularnosti zaštićenih izleta koje je ova kompanija za kružna putovanja predstavila prošli mjesec u sklopu svog novog zdravstvenog i sigurnosnog protokola.

Očekuje se da će duža plovidba biti privlačna gostima koji lete iz zemalja Schengena zbog dobre zračne povezanosti s Rimom i Genovom koji su, uz Messinu na Siciliji, glavne ukrcajne luke te zbog „blizine krstarenja“ što se pokazalo dosta popularnim kod gostiju MSC Cruisesa koji žive u Italiji i susjednim zemljama.

 

Kao rezultat najavljenog obogaćenog itinerera broda MSC Magnifica, otkazana su prethodno planirana četiri sedmonoćna krstarenja iz Barija od 26. rujna do 24. listopada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.