Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Naplata parkiranja počinje 1. svibnja, ali ne svugdje

29.04.2020.

11:51

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Iz Sanitata su obavijestili da, sukladno Odluci Gradskog vijeća, u petak 1. svibnja počinje naplata parkinga. Sva parkirališta će započeti s regularnim radom, osim parkirališta u zoni 0, (koja obuhvaćaju parking Pile i mjesta u ulici Branitelja Dubrovnika) i parkirališta Žičara donji plato.

Zbog smanjenja doticaja s naplatnim aparatima i sigurnosti korisnika, korištenje ovih parkirališta će ostati besplatno još neko vrijeme te će zbog toga rampe na ovim parkiralištima biti podignute.

Također, blagajna Sanitata započet će s radom 4. svibnja u radnom vremenu od 7:30 do 13:30 te od 14:30 do 19:30 sati uz propisane mjere sigurnosti (obavezna dezinfekcija ruku, jedna osoba u prostoru). U vremenu između dvije smjene rada blagajne vršit će se dezinfekcija prostora te vas molimo da se pridržavate radnog vremena.

"Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane, ako to već nisu, da preuzmu mobilnu aplikaciju Dubrovnik Smart Parking i na taj način lagano i sigurno koriste parking usluge te vrše plaćanja", poručuju iz Sanitata.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.