Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Nastavlja se projekt "Razvoj proizvoda Pelješac od 2021. do 2023. godine"

20.10.2021.

13:30

Autor: Radio Dubrovnik/ Joško Jelavić

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U općinskim turističkim zajednicama u Orebiću, Stonu, Trpnju i Janjini uz svođenje bilanci ovogodišnjih rezultata koji su u fizičkom prometu bili iznad svih očekivanja, već se pripremaju za iduću turističku sezonu.

Održan je i prvi radni dogovor o suradnji i nastavku aktivnosti na provedbi strateškog projekta „Razvoj proizvoda Pelješac od 2021. do 2023. godine“ u razvijanju i promidžbi na tržištu zajedničkog proizvoda u eno-gastro ponudi i u aktivnom turizmu koji uključuje biciklizam, pješačenje, planinarenje, surfing i druge vrste sporta i rekreacije u prirodi.

Koristit će se iskustva iz ove godine u organizaciji nekoliko većih manifestacija kao što su bili Festivali peljeških vinskih podruma, Dingača i soli uz sudjelovanje velikog broja vinara, ugostitelja i drugih sudionika, a nastavit će se i suradnja sa specijaliziranom tvrtkom „FEEL IQM“ Đurđice Šimičić iz Malog Lošinja koja pelješkim turističkim radnicima pruža savjetodavnu pomoć.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.