Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Nastup dubrovačke Turističke zajednice na virtualnom sajmu WTM London

12.11.2020.

09:22

Autor: Radio Dubrovnik

TZ grada Dubrovnika

TZ grada Dubrovnika

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Dubrovnika predstavila je turističku ponudu Dubrovnika na jednom od najvećih turističkih sajmova World Travel Market – WTM, koji se ove godine prvi put održao virtualno, od 9. do 11. studenog.

Svi sudionici su komunicirali putem video platformi, seminara, konferencija i radionica, a odrađeno je ukupno pedesetak sastanaka s partnerima, organizatorima putovanja i predstavnicima medija.

„Zainteresiranost za Dubrovnikom je velika, a Dubrovnik kao sigurno odredište jedna je od ključnih poruka u komunikaciji prema britanskom tržištu, ali i ostalima. Najave za budućnost su optimistične te se svi nadaju kako će se sve vratiti normalnom djelovanju čim se stvore stabilniji uvjeti", istaknula je direktorica TZ grada Dubrovnika Ana Hrnić.

Na virtualnom štandu Hrvatske turističke zajednice, zajedno sa TZ Grada Dubrovnika, svoju vidljivost osigurali su i Adriatic Luxury Hotels, Udruženje malih i obiteljskih hotela (OMH), Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Zagreba, Maistra Hospitality Group, Valamar Riviera d.d., Perfecta Travel, Plitvička jezera te Uniline DM.

Ujedinjeno Kraljevstvo je ove godine na drugom mjestu top liste država odakle imamo najviše posjetitelja. Tijekom prvih deset mjeseci 2020. godine, zabilježeno je 21 906 gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva, s ostvarenih 96 677 noćenja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.