Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Nastup županijske Turističke zajednice na sajmu "Alpe Adria 2022."

24.03.2022.

14:14

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Nastup županijske Turističke zajednice na sajmu "Alpe Adria 2022."

Nastup županijske Turističke zajednice na sajmu "Alpe Adria 2022."

Foto: Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije / -

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije svoju ponudu predstavlja na sajmu Alpe Adria 2022. koji se 32. put održava u Ljubljani od 23. do 26. ožujka.

Ovo je jedini turistički sajam u Sloveniji, a posljednjih nekoliko izdanja je proširen s ponudom kampinga i karavaninga, te ugostiteljstva (GAST).

Na ovom sajmu Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije zakupila je pult na suizlagačkom dijelu štanda Hrvatske turističke zajednice, a za potrebe prezentacije za partnere i novinare Hrvatska turistička zajednica uz našu pomoć je pripremila press mapu sa svim važnim podacima iz naše Županije.

Također smo zakupili oglasni prostor u časopisu Fokusplus-Vodič Hrvatska 2022. koji izlazi upravo danas i uz redovnu nakladu od 26.000 primjeraka dodatne 2.000 će biti podijeljene posjetiteljima sajma.

Vrijeme održavanja sajma je s uobičajenog siječanjskog termina prebačeno na ožujak što je idealno za promociju predsezonskih putovanja za Uskrs i „Prvi Maj“ kada Slovenci rado putuju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.