Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Natječaj za stipendije Caritasa Dubrovačke biskupije

22.09.2021.

07:44

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačka biskupija

Dubrovačka biskupija

Foto: - / -

Caritas Dubrovačke biskupije objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovnog stanja za akademsku godinu 2021./2022. Dodijelit će se ukupno dvadeset stipendija, a mjesečni iznos stipendije u iznosu od 1.000 kuna.

Isplaćivat će se u deset mjesečnih obroka tijekom natječajne akademske godine.

Pravo sudjelovanja na natječaju za stipendije imaju studenti koji su državljani Republike Hrvatske, koji su kao redoviti studenti upisani na sveučilišni ili stručni studij u Republici Hrvatskoj ili izvan Republike Hrvatske, koji imaju prebivalište na području Dubrovačke biskupije te nemaju novčane potpore za školovanje odobrene od nekog drugog subjekta.

Molbu sa svim potrebnim dokumentima studenti podnose do zaključno 31. listopada 2021. g., neposredno u ured Caritasa Dubrovačke biskupije, Liechtensteinov put 22, Dubrovnik ili preporučenom pošiljkom na adresu Caritasa Dubrovačke biskupije, Vatroslava Lisinskog 13a, Dubrovnik. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefonski broj 020 612 240 ili na mail caritas@dubrovacka.biskupija.hr 

Ostale propozicije natječaja možete pronaći OVDJE.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.