Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Nova akcija Humanitarne organizacije Cavtat 1950

01.12.2020.

17:00

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Konavle

Općina Konavle

Foto: - / -

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić sa zamjenikom Ivom Radonićem primio je članove Humanitarne organizacije Cavtat 1950. Načelnik je zahvalio mladim Konavljanima na njihovoj inicijativi u pomaganju zajednici i njihovim sumještanima koji su u potrebi.

"Svaki put me neizmjerno razveseli vidjeti za koliko su dobra naši Konavljani sposobni", rekao je načelnik.

Naime, članovi HOC 1950. u posljednjih su nekoliko dana iscjepali više od deset metara drva za sve one koji si ne mogu priuštiti ogrjev za zime, u sklopu akcije ”Darujmo radost Božića svima” prikupljat će dobrotvorne priloge za Konavljane slabijeg imovnog stanja.

Kako su već ranije najavili od 14. do 19. prosinca prikupljaju hranu i higijenske potrepštine za osobe lošeg imovinskog stanja u Konavlima. Uz dogovor konavoskog dekanata te udruge “Srcem za Konavle” doći će do obitelji kojima je pomoć potrebna i pokušati im božićne blagdane učiniti koliko toliko lakšim i sretnjim.

Pozvali su sve da se priključe u akciji i svojim prilogom pomognu da i njima ovaj Božić bude topao.

Prilozi će se skupljati u domu na Obodu od 14 do 19 sati od 14. do 19. prosinca, a i košare za priloge u trgovinama Pemo u Močićima, te Tommy na Grudi i Obodu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.