Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Nove cijene za testiranje na COVID-19 u Općoj bolnici Dubrovnik

26.04.2021.

18:05

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Opća bolnica Dubrovnik obavijestila je javnost kako od danas vrijede nove cijene testiranja na COVID-19 za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev u toj zdravstvenoj ustanovi na 'drive-in' punktu. Cijena PCR testa je 650 kuna, a brzog antigenskog testa 150 kuna.

Uzimanje uzoraka provodi se po principu „DRIVE-IN“ ispred montažnog objekta na parkingu Opće bolnice Dubrovnik, Dr Roka Mišetića 2, svakog radnog dana i subotom od 7.30 do 10 sati. Najava za testiranja vrši se putem e-maila info.covid.test@bolnica-du.hr

Za osobe koje se testiraju na osobni zahtjev moguće je uzimanje uzorka i nedjeljom uz prethodni dogovor i najavu na e-mail.

"Za PCR testiranje rezultat testa dostavljamo na zahtjev osobe koja se testirala putem e-maila 12 sati nakon uzorkovanja a najkasnije do 24 sata na hrvatskom i engleskom jeziku. Za brzo antigensko testiranje rezultat testa izdaje se na hrvatskom i engleskom jeziku 15 minuta nakon uzorkovanja u papirnatom obliku ili putem elektroničke pošte najkasnije 2 sata nakon uzorkovanja", navode iz Opće bolnice Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.