Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Novi korak u projektu "Upravljanje kvalitetom u destinaciji Orebić"

25.06.2021.

14:14

Autor: Radio Dubrovnik/ Joško Jelavić

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U sklopu projekta „Upravljanje kvalitetom u destinaciji Orebić“, koji orebićka Turistička zajednica provodi u suradnji s tvrtkom FEEL IQM iz Maloga Lošinja, u Orebiću borave voditeljica projekta Đurđica Šimičić, suradnica na projektu Anamarija Cicarelli i dubrovački hotelijer Pero Matić.

Prvi put od pokretanja projekta potkraj prošle godine, a nakon ublažavanja epidemioloških mjera i dosad virtualnim putem obavljenih razgovora, obilaze hotele, kampove, ugostiteljske i druge turističke objekte, sve s ciljem poboljšanja ukupne turističke ponude u orebićkoj općini, povezivanjem svih sudionika u turističkom prometu kako bi se gostima pružila najbolja usluga, promicala kvaliteta i poticala izvrsnost.

Potvrđuju to i dosadašnja iskustva u provedbi takvog projekta u Gradu Hvaru, Malom Lošinju, Vodicama i Nacionalnom parku Plitvička jezera, koja su dala dobre rezultate, a suradnju sa spomenutom tvrtkom i Turističkom zajednicom Općine Orebić najavile su i općinske turističke zajednice u Trpnju, Stonu i Janjini. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.