Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Novi tematski događaj "Festival peljeških podruma"

15.04.2021.

13:56

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Sve četiri turističke zajednice s područja Pelješca projektno su se udružile kako bi zajednički razvijali nove turističke proizvode na novom konceptu temeljenom na tradicijskim vrijednostima. Promocija plavca malog i peljeških podruma aktivno će se odvijati tijekom cijele godine.

Poseban naglasak bi bio na novoj manifestaciji „Festival peljeških podruma“, tematsko događanje koncipirano sa željom da se posjetiteljima pruži što kvalitetniji i raznovrsniji doživljaj, koji se planira održavati od 15. svibnja do 15. lipnja 2021. godine.

Preliminarni sastanak sa vinarima održan je putem video veze (zoom) na kojem su nazočili predstavnici sve četiri turističke zajednice, gđa Đurđica Šimičić iz tvrtke IQM kao savjetnik na projektu te 20tak vinara sa cijelog Pelješca.

Nakon predstavljanja projekta i razrade detalja na zadovoljstvo svih prisutnih dogovoreno je da se prihvaća koncept te se kreće sa realizacijom manifestacije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.