Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

O čemu će danas odlučivati konavoski vijećnici?

21.02.2020.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Konavle

Općina Konavle

Foto: - / -

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Konavle Ivo Simović sazvao je 19. sjednicu Općinskog vijeća za danas u 15 sati u zgradi Općine Konavle u Cavtatu, a pred vijećnicima će se naći predloženi dnevni red sa sedam točaka.

Konavoski vijećnici trebali bi raspravljati i odlučiti o prijedlogu Izmjena i dopuna Statuta Općine Konavle te prijedlogu Odluke o izradi drugih ciljanih izmjena i dopuna PPU Općine Konavle i izradi izmjena i dopuna UPU „Zračna luka Dubrovnik 1“.

Također će odlučivati i o prijedlogu Odluke o osnivanju Poduzetničke zone „Čilipi – Zračna luka“, prijedlogu Programa mjera u poljoprivredi i ruralnom razvoju Općine Konavle za 2020 godinu te raspravljati o Analizi stanja sustava civilne zaštite na području Općine Konavle za 2019. godinu.

Na dnevni red uvrštene su i točke Prijedlog godišnjeg Plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Konavle u 2020. godini s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje te Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o nerazvrstanim cestama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.