Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Obnavlja se sportsko igralište na Osojniku

17.11.2021.

11:19

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U sklopu aktivnosti investicijskog održavanja dječjih i sportskih igrališta na području Grada Dubrovnika u tijeku su radovi obnove i uređenja sportskog terena na Osojniku. Radovi su započeli koncem listopada, a trenutno traje obnova ograde terena.

Nosiva konstrukcija premazat će se pocinčanom bojom, a staro žičano pletivo zamijenit će se novim. Golovi i košarkaška konstrukcija će se obojati.

Paralelno s navedenim radovima provodi se i postavljanje nove ograde u visini od 1,50 metara kod krova te se ugrađuju četiri nova vrata za spremišta ispod tribina. Završetak svih radova planiran je za sljedeći tjedan.

Radove obnove i uređenja sportskog igrališta na Osojniku izvodi tvrtka Tehnogradnja d.o.o. kao ugovorni izvođač, a investicijom vrijednom 125.789,75 kn s PDV-om upravlja nadležni Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu.

Ovo ulaganje imat će veliki značaj za djecu i građane s područja Osojnika koji će uskoro dobiti novouređeno mjesto za rekreaciju i brojne aktivnosti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.