Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Obustavljaju se treninzi u Sportskim objektima Dubrovnik

13.03.2020.

18:24

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Od ponedjeljka 16. ožujka obustavljaju se treninzi svih sportskih klubova na području Grada Dubrovnika, a koji koriste objekte pod upravljanjem javne ustanove Sportski objekti Dubrovnik, objavio je Grad Dubrovnik.

Odluka je donesena nastavno na odluke Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite o dvotjednom prekidu nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, kao i na preporuku Središnjeg državnog ureda za šport RH odgađanju svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina.

Javna ustanova Sportski objekti Dubrovnik upravlja sportskom dvoranom u Gospinom polju sa svim pratećim objektima/terenima, nogometnim stadionom u Lapadu i gradskim bazenom.

Svim ostalim sportskim klubovima na području Grada Dubrovnika, a koji ne koriste objekte navedene javne ustanove, također se upućuje preporuka da od ponedjeljka, 16. ožujka obustave svoje treninge.

Obustava treninga vrijedi do daljnjega, odnosno do nove obavijesti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.