Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Od 7.siječnja ponovno radovi u Vukovarskoj ulici

04.01.2019.

15:49

Autor: Adriana Tomašić

Milo Kravarović

Milo Kravarović

Foto: - / -

Iz Grada Dubrovnika javljaju kako će od ponedjeljka, 7. siječnja od 7 sati, zbog izvođenja III faze radova izgradnje sustava oborinske odvodnje te radova na sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda vrijediti privremena regulacija prometa u Vukovarskoj ulici.

Za sav promet zatvara se Vukovarska ulica od skretanja za Finu do ulaza u Mercante centar; od križanja ispod benzinske postaje INA-e do Fine na snazi će biti dvosmjeran način prometovanja, promet u spojnoj ulici između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice ostaje jednosmjeran iz smjera Ulice dr. Ante Starčevića, ali uz mogućnost skretanja lijevo i desno: lijevo u Vukovarsku ulicu, a desno u smjeru trgovačkih centara.
Promet u spojnoj ulici između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice (ispred Atlant centra), vraća se u prvobitni način prometovanja (dvosmjeran, kao i prije početka izvođenja radova); a autobusna stanica u Vukovarskoj ulici i dalje ostaje na privremenom mjestu, ispred ex Remize.
Prema dinamici izvođača radova, planirana regulacija trajat će mjesec dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.