Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Od ponedjeljka se mogu produžiti godišnji pokazi Libertasa

09.02.2020.

11:02

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Iz Libertasa Dubrovnik obavještavaju osobe starije od 65 godina s prebivalištem na području Grada Dubrovnika, kao i korisnike koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2020. godinu da od ponedjeljka započinju s produženjem godišnjih karata za 2020. godinu.

Godišnje karte za osobe starije od 65. godina života (plavi pokazi) moći će se produžiti na svim prodajnim mjestima (šalterima) Libertas-a d.o.o., a godišnje karte za članove raznih udruga osoba s invaliditetom, članove udruga koje se bave socijalno-humanitarnom djelatnošću, članove uže obitelji poginulih branitelja i civila iz Domovinskog rata, vojni i civilni invalidi iz Domovinskog rata, dobrovoljne darivatelje krvi itd. moći će se produžiti samo na šalteru Grawe temeljem ovjerenih popisa od strane nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Svi korisnici su dužni prilikom produživanja predočiti osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području Grada Dubrovnika.

"Navedene godišnje karte su za korisnike besplatne (obvezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik), dok se nova iskaznica (izrada karte) naplaćuje sukladno cjeniku usluga u iznosu od 20 kuna. Molimo sve korisnike s brojem putnika (na pokazu) nižim od broja 500 000 da obavezno zamijene/izrade nove pokazne iskaznice jer starije pokazne iskaznice ne možemo produžiti", ističu iz Libertasa Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.