Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održan ždrijeb turnira "League of Legends"

01.05.2021.

12:19

Autor: Radio Dubrovnik

Zajednica tehničke kulture

Zajednica tehničke kulture

Foto: - / -

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends. Turnir se igra prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije, a svaka ekipa je mogla prijaviti minimalno 5 igrača, uz moguće zamjene.

Za prvi League of Legends turnir je bilo ograničenje na 16 ekipa koje su smještene u 4 skupine, a u četvrtfinale će se plasirati po dvije najbolje ekipe iz svake skupine.

Osam ekipa, odnosno prijavljenih ekipa je iz Dubrovnika, 3 ekipa su iz Zagreba, dvije iz Splita, te po jedna ekipa iz Bedekovčine, Samobora i Skopja (Makedonija).

Grupna faza će se igrati ovaj vikend 1. i 2. svibnja, čevrtfianla u subotu 8. svibnja, a polufinala u nedjelju 9. svibnja. Završnica će se održavati vikend 15. i 16. svibnja, u subotu se igra za 3. mejsto, a u nedjelju veliko finale.

 

Svi detalji i pravila turnira igrači i ostali zainteresirani mogu pratiti na Discord kanalu Kenova Gaminga

Osim ždrijeba skupina ždrijebom su određeni matchevi koji će se uživo prenostii od početka do kraja turnira iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Turnir organiziraju Informatički klub Futura i Kenova Gaming uz podršku Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u čijoj će se tehničkoj radionici održavati prijenos uživo, ali će i na 3D printerima isprintati pehare za najbolje ekipe i igrače. Osim pehara najbolje ekipe će dobiti i sljedeće nagrade: 1. mjesto: 5x  Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+), 2. mjesto: 5x Mystery Skin i 3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.