Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana besplatna online radionica "Web shop - suvremeni kanal prodaje"

29.09.2021.

13:29

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Online trgovina u konstantnom je porastu i sve se više ljudi odlučuje prodavati svoje proizvode putem web shop-a. Iz tog razloga, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je zanimljivu online radionicu "Web shop - suvremeni kanal prodaje".

I to u trajanju od 20 školskih sati (13. – 23.09.2021.).

Svjesni smo činjenice da je online trgovina od prethodne godine još više dobila na važnosti, no nije svaka online trgovina uspješna i učinkovita. Stoga su sudionici radionice saznali kako pravilno koristiti online prodajne kanale i uz uspješnu web trgovinu unaprijediti poslovanje čak i u ovim izazovnim vremenima.

Predavanje je održao stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja Krešimir Koružnjak.

Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.